ΟΜΙΛΙΑ ΚΕΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΕΛΛΑΣ: ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ!«Τη Συμφωνία των Πρεσπών εσείς την υπογράψατε, εσείς την ψηφίσατε! Εμείς θα διορθώσουμε ό,τι διορθώνεται από τις δυσμενείς συνέπειες της άνευ όρων παράδοσής σας στους Σκοπιανούς.
Ας μην ξεχνούν, όμως, τόσο οι Σκοπιανοί, όσο και οι Αλβανοί, ότι η ευρωπαϊκή προοπτική τους εξαρτάται άμεσα από την Ελληνική Κυβέρνηση!»
Τα ανωτέρω επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, εξαπολύοντας επίθεση στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, κατά την ομιλία του επί των Προγραμματικών Δηλώσεων της νέας Κυβέρνησης.
Παράλληλα, ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στα θετικά οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης και στην πολιτική για την αγροτική ανάπτυξη, τονίζοντας:
«Σε συνδυασμό με τη μείωση της φορολογίας σε όλα τα επίπεδα και το νέο μείγμα πολιτικής, λύνουμε δύο ζητήματα, που ταλανίζουν τον αγροτικό και τον κτηνοτροφικό κόσμο. Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι πληρώνουν ακριβές ασφαλιστικές εισφορές, έχοντας όμως απαίτηση για δίκαιες αποζημιώσεις και στην ώρα τους. Και έχουν απόλυτο δίκαιο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε μεγάλες καταστροφές όχι μόνο στην παραγωγή, αλλά και στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, συνεπεία της Κλιματικής Αλλαγής. Για τον λόγο αυτό, προχωρούμε στον εκσυγχρονισμό και τη ριζική ανασυγκρότηση του ΕΛΓΑ. Ταυτόχρονα, βάζουμε τέλος στο αίσχος των παράνομων ελληνοποιήσεων και στην κατρακύλα των τιμών, ενεργοποιώντας τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που σήμερα είναι ανύπαρκτοι».
Προσθέτως, ο Βουλευτής της ΝΔ επικεντρώθηκε στη Δημόσια Τάξη και την Παιδεία, ενώ, σε σχέση με την Υγεία, τόνισε ότι «για τη βελτίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και τη μείωση της ταλαιπωρίας των καρκινοπαθών, στις ακτινοθεραπείες θα ενεργοποιηθεί και η απογευματινή βάρδια», όπως, επίσης, και η «κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων σε βαρέως πάσχοντες».
Ειδική αναφορά έκανε και σε μια σειρά μέτρων ανάσχεσης του δημογραφικού προβλήματος, επισημαίνοντας:
«Αποκαθιστούμε τα πολυτεκνικά επιδόματα στα επίπεδα προ του 2018, χορηγούμε 2000 ευρώ επίδομα για κάθε ελληνόπουλο, που γεννιέται στη χώρα, και αυξάνουμε το αφορολόγητο κατά 1000 ευρώ ανά παιδί, σε συνδυασμό με πρόσθετα υποστηρικτικά μέτρα».  
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Κέλλας σημείωσε: «Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες μας έδωσαν ισχυρή εντολή για μία Αυτοδύναμη Ελλάδα. Αυτή την εντολή επικυρώνουμε ως Εθνική Αντιπροσωπεία παρέχοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη νέα Ελληνική Κυβέρνηση, ψήφο εμπιστοσύνης για μία Ελλάδα φωτεινή, που θα εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για όλους!
Το 2021, 200 χρόνια μετά την Εθνική Παλιγγενεσία, το Ελληνικό Κράτος πρέπει να είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων όσοι αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την Πατρίδα. Αυτό επιτάσσουν το ιστορικό μας καθήκον και η εθνική μας συνείδηση, και αυτό θα κάνουμε πράξη ως νέα Κυβέρνηση της χώρας!».


Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η διαδικτυακή τοποθεσία απαιτεί cookies για να λειτουργήσει σωστά.
Δεν αποθηκεύονται πληροφορίες σχετικά με εσάς προσωπικά.