Κέλλας από χωριά Δήμου Αγιάς: Θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό των αγροτών μας

Κέλλας από χωριά Δήμου Αγιάς: Θα συνεχίσω να παλεύω για το καλό των αγροτών μας

Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα έγινε η συνάντηση του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας Χρήστου Κέλλα με τους αγρότες του Δήμου Αγιάς, κατά την περιοδεία του στο Ελευθέριο, τη Μαρμαρίνη, το Γερακάρι, την Ανάβρα, τον Αετόλοφο και την Ποταμιά.

Οι παραγωγοί που είναι σε άμεση και συχνή επαφή με τον Χρήστο Κέλλα για τα προβλήματα που “βάζουν φρένο” στις καλλιέργειές τους, αναγνώρισαν την παρέμβασή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που είχε ως αποτέλεσμα την ενίσχυση του εισοδήματός τους, με την καταβολή de minimis στα μήλα.

Ο Λαρισαίος πολιτικός τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, υποσχόμενος ότι θα διεκδικεί πάντα το καλύτερο για τους παραγωγούς που “σπέρνουν” ελπίδα και ανάπτυξη στο τόπο τους, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η κυβέρνηση μας δείχνει έμπρακτα την στήριξή της στον πρωτογενή τομέα. Αυτό πράξαμε και με την ενίσχυση που πήρατε στα μήλα, καθώς το υψηλό κόστος παραγωγής, η έλλειψη εργατικών χεριών και η συρρίκνωση των διαθέσιμων αγορών, συνέθεσαν ένα ασφυκτικό πλαίσιο, που έχρηζε άμεσων και γενναίων πρωτοβουλιών.
Ξέρω τον καθημερινό αγώνα που δίνετε και θέλω να γνωρίζετε, πως θα είμαι συνεχώς δίπλα σας, να διεκδικώ και να παλεύω για όλα όσα δικαιούστε».

Ο Χρήστος Κέλλας συντάχθηκε και με τον αγώνα των αμυγδαλοπαραγωγών να λάβουν οικονομική ενίσχυση, επισημαίνοντας ότι έχει ήδη ενημερώσει σε ανώτατο επίπεδο, ζητώντας να αξιοποιηθεί κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός τους. “Η κυβέρνηση, έχει μάτια και αυτιά ανοιχτά, και θα στηρίξει με κάθε τρόπο τους αμυγδαλοπαραγωγούς”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

 

Σχολιάστε