Κέλλας από LARISSA FOODFEST: Θέλουμε τη Λάρισα πρωταγωνίστρια, στηρίζουμε έμπρακτα τις επιχειρήσεις

Κέλλας από LARISSA FOODFEST: Θέλουμε τη Λάρισα πρωταγωνίστρια, στηρίζουμε έμπρακτα τις επιχειρήσεις

«Η Λάρισα διαθέτει πλούτο πρωτογενή, με δυναμική που ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα. Στηρίζουμε τις επιχειρήσεις της πόλης έμπρακτα και ουσιαστικά με στόχο την ανάπτυξη, την προοπτική, τις επενδύσεις. Μόνο με επιχειρήσεις, που αναπτύσσονται, βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους και προσφέρουν θέσεις εργασίας με καλύτερους μισθούς, θα αντιμετωπίσουμε το κύμα της εισαγόμενης ακρίβειας και θα προσφέρουμε στους εργαζόμενους καλύτερη προοπτική στην επαγγελματική τους διαδρομή».

Αυτά τόνισε, ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας, στα εγκαίνια του 2ου γαστρονομικού φεστιβάλ LARISSA FOODFEST, προσθέτοντας:

«Στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, διότι εκεί χτυπά η καρδιά της ελληνικής οικονομίας. Θέλουμε τη Λάρισα πρωταγωνίστρια στην προκοπή, την εξωστρέφεια, τις επενδύσεις. Η κυβέρνηση, την προηγούμενη τετραετία, στάθηκε έμπρακτα στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου. Με μειώσεις στη φορολογία από το 28% στο 22%, τις ασφαλιστικές εισφορές κατά 4,4 μονάδες σε μόνιμη βάση, τη προκαταβολή φόρου από 100% στο 55% και με κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, ενώ έχουμε απαλλαγή φόρου στο 100% για επιχειρήσεις που επενδύουν στην καινοτομία! Προχωρήσαμε σε μέτρα ύψους 58 δισ. ευρώ για να “σταθούν στα πόδια τους” οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσα στον Covid και την ενεργειακή κρίση.

Προτεραιότητά μας για την επόμενη μέρα, η σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος και η περαιτέρω μείωση φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών.

Μένει να γίνουν πολλά ακόμη, με τόλμη και σταθερότητα».

Ο Χρήστος Κέλλας, συνομίλησε με εκθέτες τοπικών προϊόντων και επιχειρηματίες εστίασης, που έδωσαν πνοή στο Φεστιβάλ, δοκίμασε τα εξαιρετικά προϊόντα τους και επισήμανε ότι το πρόγραμμα της ΝΔ για την νέα τετραετία έχει ως μονόδρομο την ανάπτυξη.

«Στις 25 Ιουνίου, κάνουμε το μεγάλο βήμα για όλους τους Έλληνες. Συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά, με λιγότερες ανισότητες, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, καλύτερο δημόσιο σύστημα υγείας, θωράκιση των συνόρων μας και στήριξη της κοινωνίας», τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ.

Σχολιάστε