Κέλλας από Βρυότοπο: Θα είμαι πάντα σύμμαχος στα δίκαια αιτήματα των αγροτών

Κέλλας από Βρυότοπο: Θα είμαι πάντα σύμμαχος στα δίκαια αιτήματα των αγροτών

Την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Χρήστου Κέλλα, εξέφρασαν οι κάτοικοι του Βρυοτόπου, αναγνωρίζοντας το διαρκές ενδιαφέρον και τη συνεχή στήριξη του, στους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα, κατά την επίσκεψη του βουλευτή της ΝΔ στο χωριό του Τυρνάβου.

Γνωρίζουν, άλλωστε, ότι οι δυναμικές παρεμβάσεις του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, είχαν ως αποτέλεσμα την καταβολή έκτακτων ενισχύσεων (de minimis, ουκρανόμετρο) σε σειρά αγροτικών προϊόντων, που καλλιεργούνται στην περιοχή.

«Δεν θέλω να το βάζετε κάτω, γιατί τα ποιοτικά προϊόντα σας αποτελούν σφραγίδα αναγνώρισης των κόπων σας και της σκληρής δουλειάς που κάνετε 365 μέρες το χρόνο. Θα διεκδικώ πάντοτε το δίκιο σας και θα παρεμβαίνω με πυγμή για την ενίσχυση του εισοδήματός σας, που έχει συρρικνωθεί, από την κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής, λόγω και της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης. Επιπλέον, οι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, λόγω της κλιματικής αλλαγής, έχουν χτυπήσει πολλές φορές τις καλλιέργειές της ευρύτερης περιοχής. Το γνωρίζω, γιατί είμαι καθημερινά στο τόπο μας, οπότε δε θα σταματήσω την πίεση στους αρμόδιους για γρήγορες εκτιμήσεις και άμεσες αποζημιώσεις», δήλωσε ο Χρήστος Κέλλας αναφερόμενος και στην καταστροφική χαλαζόπτωση των προηγουμένων ημερών σε ροδάκινα, νεκταρίνια και βερίκοκα, που “χτύπησε” περιοχές του Τυρνάβου.

Τέλος, οι κάτοικοι του Βρυοτόπου και του Αμπελώνα, ευχαρίστησαν τον Χρήστο Κέλλα για τις ενέργειές του, σχετικά με την διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών από τον σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021, των Ιερών Ναών Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Αμπελώνα και Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στον Βρυότοπο.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, από την πλευρά του, δεσμεύθηκε ότι θα παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξη των διαδικασιών αποκατάστασης, μέχρι την ολοκλήρωσή τους, τονίζοντας ότι “οι ναοί αποτελούν μνημεία προσευχής και πίστης των κατοίκων της περιοχής”.

Σχολιάστε