Κέλλας: Έμπρακτος ο σεβασμός μας στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που δίνουν ψυχή για τον συνάνθρωπο

Κέλλας: Έμπρακτος ο σεβασμός μας στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ που δίνουν ψυχή για τον συνάνθρωπο

«Δίνετε μάχες ακούραστα , πάντα στην πρώτη γραμμή. Το αποδείξατε για ακόμη μια φορά στα Τέμπη , βάζοντας ψυχή και σώμα για να φτάσετε στο σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Ήσασταν εκεί ακόμη και εσείς που δεν είχατε βάρδια εκείνη τη στιγμή και η έγκαιρη παρέμβασή σας ήταν σωτήρια για πολλούς νέους. Το λιγότερο που μπορώ να εκφράσω είναι ευγνωμοσύνη, γιατί σαν γιατρός ξέρω ο επαγγελματισμός σας έχει βάσεις γερές, που αξίζουν τον έμπρακτο σεβασμό μας».

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ, και την υπόσχεση, ότι θα είναι πάντα δίπλα τους, ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας έδωσε το χέρι του στους διασώστες του ΕΚΑΒ κατά την επίσκεψή του στο Συντονιστικό Κέντρο, που αποτελεί τον κύριο κορμό των ενεργειών για την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των ασθενών στα νοσοκομεία.

Ο Χρήστος Κέλλας που είναι εδώ και χρόνια σε στενή επαφή με τους εργαζόμενους, πρώτα ως γιατρός και μετά ως πολιτικός, συνομίλησε με τον Διευθυντή του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστα Σταμνά, τον Προϊστάμενο Προσωπικού Παναγιώτη Ρουμελιώτη, τον υπεύθυνο του Γραφείου Κίνησης Πέτρο Λιάπη, αλλά και τον πάντα ενεργό Πρόεδρο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Λάρισας Γιάννη Γούλα, που αναδεικνύει σε συνεχή βάση τις ανάγκες του προσωπικού, τις οποίες όπως είπε ο Λαρισαίος πολιτικός γνωρίζει από “πρώτο χέρι”.

Ο Χρήστος Κέλλας, που ήταν ο πρώτος εθελοντής στο ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημίας, έζησε τη “μάχη” των υγειονομικών στα νοσοκομεία για να σώσουν ζωές, και επισήμανε τη διαρκή στήριξη της Πολιτείας κατά τη διάρκεια του Covid-19 μέσα από τα κονδύλια που δόθηκαν, τονίζοντας, συγχρόνως, πως ο αγώνας για ένα υγιή οργανισμό είναι διαρκής.

Εστίασε, ακόμη, στην αναγκαιότητα στελέχωσης του Κέντρου με το απαραίτητο προσωπικό, καθώς και όλων των διαδικασιών για την άρτια εκπαίδευση των εργαζομένων, κάτι που τόνισε και ο Γιάννης Γούλας.

Ο κ. Κέλλας, αποχωρώντας από την έδρα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας σημείωσε, ότι η επόμενη τετραετία θα είναι τετραετία καλύτερων μισθών και συντάξεων, εξέλιξη θετική και για τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ και τους ευχαρίστησε για τη μεταξύ τους διαχρονική σχέση εμπιστοσύνης.

 

Σχολιάστε