Κέλλας: Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, πηγή έμπνευσης για την Ελλάδα του μέλλοντος

Κέλλας: Η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου, πηγή έμπνευσης για την Ελλάδα του μέλλοντος

«Η 25 Μαρτίου έχει υπαρξιακή αξία για το Έθνος μας, καθώς γιορτάζουμε την Παλιγγενεσία που κορυφώθηκε το 1821 και τιμούμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Πανηγυρίζουμε τον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία, τα στοιχεία ταυτοδοσίας του Γένους μας, που αποτελούν διαχρονική πηγή δύναμης και έμπνευσης για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, μετά το πέρας της δοξολογίας για την εθνική γιορτή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ενωμένοι, θα τελειώσουμε το «βαθύ» κράτος

Ο Λαρισαίος πολιτικός αναφέρθηκε στην ανάγκη καταπολέμησης διαχρονικών παθογενειών, που συνετέλεσαν στην τραγωδία των Τεμπών, επισημαίνοντας:

«Η φετινή εθνική επέτειος επισκιάζεται από την τραγωδία των Τεμπών, η οποία μας έχει προκαλέσει βαθύτατη θλίψη για τις απώλειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αλλά και αγανάκτηση για το “βαθύ” κράτος που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω.
Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα βάλουμε τέλος στις αγκυλώσεις του παρελθόντος και θα διαμορφώσουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό κράτος, που θα σέβεται, θα υπηρετεί και θα προστατεύει τον πολίτη. Με αυτή την αντίληψη, ξεκινάμε την πορεία προς τις εθνικές εκλογές του Μαΐου, ζητώντας από τους πολίτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στην κυβέρνηση και να συνεχίσουμε δυναμικά στον δρόμο των θεσμικών αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων.
Ενωμένοι θα παραδώσουμε στα παιδιά μας μία σύγχρονη χώρα με αποτελεσματικούς θεσμούς, και προοπτική για το μέλλον.

Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες κι όλους τους Έλληνες.»

Σχολιάστε