Κέλλας: Η ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων, προϋπόθεση ελευθερίας

ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ 110 Π.Μ
Κέλλας: Η ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων, προϋπόθεση ελευθερίας

Στην 110 Πτέρυγα Μάχης, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοίκησης, από τον Σμήναρχο (Ι) Αργύριο Μουστρούφη, στον Σμήναρχο (Ι) ∆ημοσθένη Ντόλα, παρέστη ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, παρουσία και του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτεράρχου (Ι) Γεώργιου Φασούλα, συνεχάρη τον Σμήναρχο Μουστρούφη για την προσφορά του στην Πολεμική Αεροπορία και τη χώρα, εξαίροντας το ήθος και τις ικανότητες του, ενώ ευχήθηκε στον Σμήναρχο Ντόλα “καλή επιτυχία” στα νέα του καθήκοντα.
Ο Χρήστος Κέλλας, αποχωρώντας από τη βάση της 110 ΠΜ, δήλωσε:

«Η αλλαγή “σκυτάλης” στη διοίκηση της 110 Π.Μ συνιστά ένα σημαντικό γεγονός για την Πολεμική Αεροπορία, η οποία επιτελεί ιδιαίτερα κρίσιμο έργο προασπίζοντας την εθνική μας ασφάλεια και συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της θέσης της χώρας στο περιφερειακό και διεθνές σύστημα.
Η κυβέρνησή μας, θα συνεχίσει να στηρίζει και να ενισχύει τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια με την απόκτηση των μαχητικών Rafale, την αναβάθμιση των F-16, την αγορά των φρεγατών Belharra και την προμήθεια των ανθυποβρυχιακών ελικοπτέρων MH – 60 Romeo, δημιουργώντας ένα ενοποιημένο πλέγμα προστασίας, το οποίο προσφέρει στην Ελλάδα αδιαμφισβήτητη υπεροχή σε αέρα και θάλασσα.
Η πατρίδα μας είναι πιο ασφαλής από ποτέ, χάρη στην ετοιμότητα όλων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, η ισχύς των οποίων, αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για ευημερία και ελευθερία.
Εύχομαι σε όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας υγεία και δύναμη στο έργο τους και ασφαλώς, πολλές επιτυχίες».

 

Σχολιάστε