Κέλλας: Η Πολιτεία εκτιμά απεριόριστα τον διαρκή αγώνα των αστυνομικών μας

Ημέρα Ελληνικής Αστυνομίας
Κέλλας: Η Πολιτεία εκτιμά απεριόριστα τον διαρκή αγώνα των αστυνομικών μας

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Ελληνική Αστυνομία, που γιορτάζει τον Προστάτη της, Άγιο Αρτέμιο. Η Αστυνομία μας, έχοντας ως φωτεινό παράδειγμα και συμπαραστάτη της τον Άγιο Αρτέμιο, μάχεται με αφοσίωση για τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη, την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, έχοντας ως ύψιστο καθήκον την προστασία του πολίτη».

Αυτά δήλωσε, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, που είχε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, με τον οποίο είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα δημοσίας ασφάλειας. Ο Λαρισαίος πολιτικός προσέθεσε:

«Οι Αστυνομικοί μας, τους οποίους εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε απόλυτα, δίνουν με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έναν διαρκή αγώνα για την ασφάλειά μας. Η Πολιτεία εκτιμά απεριόριστα την άοκνη αυτή προσπάθεια, που καταβάλλουν, υπό αντίξοες, πολλές φορές, συνθήκες. Το ίδιο και οι πολίτες, στους οποίους εδραιώνεται πλέον ξανά το αίσθημα της ασφάλειας. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους αστυνομικούς μας Χρόνια Πολλά και δύναμη στη συνέχιση του δύσκολου έργου τους».

 

Σχολιάστε