Κέλλας: Στεκόμαστε δίπλα στον φούρνο της γειτονιάς

Κέλλας: Στεκόμαστε δίπλα στον φούρνο της γειτονιάς

 Σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη, είχε η Διοικητική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρτοποιών, με πρωτοβουλία του αν. Γραμματέα της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτή ν. Λάρισας, Χρήστου Κέλλα, για θέματα του κλάδου, που άπτονται της αρμοδιότητας του Υπουργείου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη της Διοικητικής επιτροπής έθεσαν στον Υπουργό Υγείας γενικότερα ζητήματα, σχετικά με τη λιανική πώληση αρτοσκευασμάτων από καταστήματα, που δεν πληρούν τους όρους και τις προϋποθέσεις της αρτοποιητικής νομοθεσίας, με ότι αυτό συνεπάγεται, τόσο για τον ανταγωνισμό στην αγορά, όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Από την πλευρά του, ο κ. Πλεύρης, άκουσε με προσοχή τις θέσεις των αρτοποιών, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων τους και δεσμεύθηκε να τα εξετάσει και να επανέλθει άμεσα.

Στη σύσκεψη με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη και τον Χρήστο Κέλλα, συμμετείχαν, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μιχάλης Μούσιος, η Αντιπρόεδρος Έλσα Κουκουμέρια, ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Κεβρεκίδης και ο Ταμίας Ανδρέας Παπαϊωάννου, ενώ παρίστατο και ο Διευθυντής του Υπουργού, Δημήτρης Κοντός.

Χρήστος Κέλλας

«Τα αρτοποιεία της γειτονιάς διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην πραγματική οικονομία και στην αγορά εργασίας.

Η κυβέρνησή μας, έχει αποδείξει ότι στέκεται έμπρακτα στο πλευρό τους, λαμβάνοντας εξιδεικευμένα μέτρα για τον κλάδο, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της εισαγόμενης ενεργειακής κρίσης, ενώ και τώρα θα εξετάσουμε με τη δέουσα προσοχή και τα θέματα, που έθεσαν στον Υπουργό Υγείας οι εκπρόσωποι των αρτοποιών.

Είμαι βέβαιος, ότι με συνεργασία και συνέργεια θα προχωρήσουμε μαζί, στη βελτίωση των συνθηκών του κλάδου.

Θα συνεχίσω να βρίσκομαι σε ανοιχτή επικοινωνία τόσο με το προεδρείο και τα μέλη της Συντεχνίας Αρτοποιών ν. Λάρισας, όσο και με τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρτοποιών και να στέκομαι αρωγός σε κάθε δίκαιο αίτημά τους».

 

Σχολιάστε