Κέλλας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας στους πολίτες

Κέλλας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ: Κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις μας στους πολίτες

«Ο κ. Τσίπρας αντιλαμβάνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει τις εκλογές και δεδομένου ότι δεν βρίσκει ανταπόκριση από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης, “επενδύει” τώρα στον σχηματισμό κυβέρνησης ηττημένων, που δεν θα έχουν την πλειοψηφία αλλά την ανοχή της Βουλής. Δεν υπάρχει, βέβαια, περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά με τον τρόπο αυτό, προετοιμάζεται το αφήγημα της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ».

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής ΝΔ, Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καλεσμένος των Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλου.
Ο Λαρισαίος πολιτικός, αναφερόμενος στις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων, επισήμανε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ούτε πρόγραμμα ούτε σχέδιο για την προσεχή τετραετία. Όλοι θυμόμαστε, άλλωστε, τα πεπραγμένα του την περίοδο 2015 – 2019. Πριν τις εκλογές του 2015, υποσχόταν ότι θα “σκίσει” τα μνημόνια, θα χαρίσει τα δάνεια και θα μειώσει τη φορολογία. Ωστόσο, μετά τη “γενναία” διαπραγμάτευση, έφερε το χειρότερο μνημόνιο, επιβάρυνε τον δημόσιο χρέος με δεκάδες δις ευρώ και τον ελληνικό λαό με 29 επιπλέον φόρους, μείωσε συντάξεις κι επιδόματα και αφαίμαξε τη μεσαία τάξη.

Σε ό,τι αφορά, δε, τη λειτουργία κράτους, επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δεν έγινε καμία μεταρρύθμιση. Το μόνο που εκσυγχρονίστηκε ήταν οι πλειστηριασμοί, που κατέστησαν ηλεκτρονικοί».

Ο Χρήστος Κέλλας, επισήμανε, ακόμη, πως η Νέα Δημοκρατία θα βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων την προσεχή τετραετία και θα κάνει πράξη τις υποσχέσεις της στους πολίτες, όπως έγινε και την περίοδο 2019 – 2023, καταλήγοντας:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποίησε ό,τι υποσχέθηκε στον ελληνικό λαό, παρά τα προβλήματα που υπήρξαν από το 2020 και μετά. Μειώσαμε τη φορολογία εισοδήματος, τον ΦΠΑ, τον ΕΝΦΙΑ, τις ασφαλιστικές εισφορές, αυξήσαμε τον κατώτατο μισθό και στηρίξαμε τους παραγωγικούς κλάδους της πατρίδας αλλά και τους ευάλωτους συμπολίτες μας, αντιμετωπίζοντας, παράλληλα, την πανδημία, την κρίση στο μεταναστευτικό, την ενεργειακή κρίση και τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία.
Η τετραετία 2019 – 2023 δίνει το στίγμα και για την επόμενη τετραετία».

Σχολιάστε